گرفتن بکاپ از سایت های وردپرسی با استفاده از افزونه Duplicator

با سلام خدمت دوستان در این مقاله قصد دارم که درباره ی نحوه ی گرفتن بکاپ از سایت های وردپرسی برای شما بنویسم. برای این کار ما از افزونه Duplicator که یک افزونه رایگان می باشد، استفاده می کنیم. پس بدون معطلی بریم سر اصل مطلب.

گرفتن بکاپ با استفاده از افزونه Duplicator

ابتدا به یکی از روش های نصب پلاگین Duplicator را نصب و فعال سازی می کنیم. پس از آن یک منو به نام Duplicator در بخش پیشخوان وردپرس شما اضافه می شود. وارد آن و زیر منوی Packages شوید. مطابق تصویر زیر بر روی گزینه create new کلیک نمایید.

گرفتن بکاپ از سایت های وردپرسی

در مرحله ی بعدی در بخش name یک نام برای فایل خود انتخاب کرده و سپس دکمه ی next را می زنیم.

گرفتن بکاپ از سایت های وردپرسی

در این مرحله گزینه Yes, continue with this build process را می زنیم و سپس دکمه build را می زنیم.

گرفتن بکاپ از سایت های وردپرسی

گرفتن بکاپ حدود یکی دو دقیقه طول می کشد. بعد از آن فایل های ما حاضر است و مطابق تصویر زیر یک فایل zip به نام Archive و یک فایل php به نام Installer آماده شده اند. هر دو فایل را دانلود می کنیم.

گرفتن بکاپ از سایت های وردپرسی

در اینجا گرفتن بکاپ از سایت های وردپرسی به اتمام می رسد. افزونه Duplicator افزونه ای است که یک بکاپ کلی از تمام وبسایت ما به همراه وردپرس و دیتابیس ما می گیرد. این افزونه علاوه بر کاربردی که برای بکاپ گیری دارد، می توان از آن به عنوان انتقال دهنده ی وب سایت از روی لوکال هاست بر روی هاست سرور استفاده نمود.

بازگردانی بکاپ گرفته شده با Duplicator

برای بازگردانی بکاپ تهیه شده باید مراحل زیر را طی کنید.

  1. از کنترل پنل هاست خود وارد پوشه public_html شوید و در آنجا دو فایل installer.php و فایل zip را آپلود نمایید.
  2. در صفحه ی مرورگر خود آدرس yoursite.ir/installer.php را وارد نمایید. (yoursite.ir آدرس دامنه شما است)
  3. صفحه ای برای شما باز می شود که در وسط صفحه عبارت I have read and accept all terms & notices نوشته شده، تیک آن را بزنید و سپس next را بزنید.
  4. در این قسمت اطلاعات دیتابیس خود را نظیر user ، database و password را وارد کنید و Host را روی localhost قرار دهید و در ادامه بر روی دکمه Test Database کلیک نمایید. اگر اتصال به دیتابیس شما برقرار باشد، دکمه Next را بزنید.
  5. در مرحله ی آخر از تب Options قسمت های Username ، Password و Email را پرنمایید که این اطلاعات مربوط به ورود به پیشخوان وردپرس است.

حال شما بکاپ سایت خود را بازگردانی نمودید.

نتیجه: گرفتن بکاپ از وبسایت ها یک کار منظم است که باید به صورت دوره ای وبمستر ها برای امنیت سایت، آن را انجام دهند. در این مقاله ما با استفاده از افزونه Duplicator یک بکاپ کلی از سایت و دیتابیس خود گرفتیم و نحوه ی بازگردانی آن را نیز گفته شد.

شاد و پیروز باشید.

 

امیر محمود کنگرلو

امیر محمود کنگرلو

سلام، من امیر هستم و چند وقتی میشه که درباره وب و وبمستری می نویسم. خوشحال می شم اگه از مطلب خوشتون آمد برای دوستانتون بفرستید.

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

مطالب مرتبط

جلوگیری از هک کردن سایت

پنج نکته درباره امنیت سایت وردپرسی

در این مقاله پنج نکته درباره امنیت سایت وردپرسی گفته می شود که شما با رعایت این ۵ نکته ساده امنیت وبسایت خود را تا حد زیادی بالا می برید.

افزونه کروم ویژه طراحان سایت

۶ افزونه کاربردی کروم برای طراحان سایت

شناخت و استفاده از افزونه های رایگان کروم برای علاقه مندان این مرورگر لازم است. این مقاله به بررسی ۶ افزونه کروم ویژه طراحان سایت می پردازد.

Google Lighthouse چیست

Google Lighthouse چیست؟

Google Lighthouse چیست ؟ شما با خواندن این مقاله با ابزار قدرتمند و رایگان گوگل یعنی لایت هاوس (فانوس دریایی)، آشنا خواهید شد.

cdn یا شبکه تحویل محتوا

CDN چیست و چه کاربردی دارد؟

پاسخ به: CDN چیست و چه کاربردی دارد؟ سایت های بزرگ دنیا برای کنترل ترافیک خود از چه فناوری استفاده می کنند؟ سرویس (Cloudflare) کلودفلر چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *