با سلام خدمت دوستان. در این مقال قصد داریم تا درباره ی افزونه Autoptimize که یکی از افزونه های افزایش سرعت سایت است، بنویسیم. البته در این مقاله قصد نداریم که، برسی جز به جز Autoptimize را بیاویم. بلکه می خواهیم برسی اجمالی درباره ی این افزونه داشته باشیم تا دوستان در صورت لزوم، بتوانند از این افزونه استفاده کنند. پس بدون معطلی بریم سر اصل مطلب.
چرا باید از افزونه برای افزایش سرعت سایت استفاده کنم ؟
خوب همانطور که می دانید سرعت سایت یکی از پارمتر های مهم در سئو می باشد. پس اهمیت افزایش سرعت لود سایت از این قسمت مشخص می شود. اما یکی از راه های افزایش سرعت سایت های وردپرسی، استفاده از افزونه های افزایش سرعت سایت است. معمولا کار این افزونه ها این است که کد های HTML, CSS و JS را بهینه کرده، و همچنین برای سایت ما کش تولید کنند.
چرا افزونه Autoptimize ؟
این افزونه به ۶ دلیل زیر، افزونه ای مناسب برای افزایش سرعت سایت های وردپرسی است.
- در حال حاضر بیش از ۱ میلیون نصب فعال دارد.
- آپدیت های مکرر افزونه (این مورد برای هر افزونه ای مهم است)
- رایگان بودن افزونه
- امتیاز بالای افزونه (بیش از ۱۰۳۰ نفر به این افزونه امتیاز ۵ ستاره دادند)
- متن باز بودن افزونه (این قابلیت باعث شده که توسعه دهندگان زیادی بر روی آن کار کنند)
- قابلیت های فنی افزونه (این افزونه از نظر فنی قابلیت های بسیار بالایی دارد)
استفاده از افزونه Autoptimize
برای استفاده از این افزونه رایگان، هم می توان از سایت وردپرس آن را دانلود کرد و هم در مخزن وردپرس موجود است. پس به یکی از روش های نصب و فعال سازی افزونه، این پلاگین را نصب و فعال سازی می کنیم.
بعد از نصب و فعال سازی، قسمتی به نام Autoptimize به بخش تنظیمات وردپرس اضافه می شود. با وارد شدن به این بخش همانند تصویر زیر قسمت هایی را مشاهده می کنید.
تنظیمات Autoptimize در ۵ تب که در تصویر بالا مشخص شده است انجام می شود. همچنین قسمت با نام (بهینه سازی خودکار) به منو بار بالای وردپرس شما اضافه می شود، که می توان اطلاعات کش سیستم را از آنجا دید و حذف نمود. معمولا هر چند وقت یکبار باید این کش را حذف نمود.
هر گزینه در تنظیمات افزونه Autoptimize توضیحات دارد که شما می توانید با مطالعه آن ها، بخش های مورد نیاز سایت خود را فعال کنید. (برای طولانی نشدن مقاله از توضیحات کامل هر بخش صرف نظر می کنیم)
تنظیمات تب HTML, CSS & JS تنظیمات عمومی و لازمی هستند که باید آن ها را با دقت، تنظیم نمایید.
از تنظیمات تب تصاویر هم گزینه Lazy-load مهم است. از تب اضافی نیز تنظیمات فونت گوگل و حذف ایموجی، نیز می تواند کاربردی باشد. اما مابقی تب ها و گزینه ها تخصصی تر است.
نتیجه: استفاده از یک افزونه برای افزایش سرعت سایت های وردپرسی، در اکثر مواقع لازم می باشد. در این مقاله به یکی از بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت که به صورت رایگان می باشد، اشاره کردیم.
شاد و پیروز باشید.