از کجا بفهمیم یک سایت با وردپرس ساخته شده یا نه؟

با سلام خدمت دوستان. یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از افراد را در هنگام طراحی سایت درگیر می کند این است که، آیا فلان سایت وردپرسی است یا نه؟ در این مقاله قصد دارم تا به بیان ۷ راه شناسایی سایت های وردپرسی بپردازم. پس بدون معطلی بریم سر اصل داستان.

شناسایی سایت های وردپرسی

۱- چک کردن wp-admin

ساده ترین راه برای فهمیدن این موضوع چک کردن wp-admin سایت مورد نظر است. برای این کار کافی است شما به انتهای آدرس سایت wp-admin/ را اضافه کنید. اگر با صفجه ای مانند تصویر زیر مواجه شدید، قطعا سایت مورد نظر وردپرسی است.

شناسایی سایت های وردپرسی

۲- بررسی source code

به نظر من این کار بهترین راه برای شناسایی وردپرسی بودن سایت ها است. برای این کار سایت مورد نظر خود را باز کرده و بر روی صفجه ی آن راست کلیک می کنیم. عبارت view page source را انتخاب کرده و به دنبال عبارت wp-content یا wordpress می گردیم. اگر این عبارات را یافتیم سایت مورد نظر وردپرسی است.

source code

۳- دیدن آدرس تصاویر

برای این منظور بر روی یکی از تصاویر وبسایت مورد نظر راست کلیک کرده و Open image in new tap را می زنیم. سپس به URL تصویر نگاهی می اندازیم. اگر در این URL عبارت wp-content بود، آن سایت قطعا وردپرسی است.

آدرس تصاویر

۴- چک کردن فایل License.txt

برای این منظور license.txt/ را به انتهای دامنه سایت خود اضافه می کنیم. اگر با تصویری مانند تصویر زیر مواجه شدید، آن سایت با سیستم مدیریت محتوا وردپرس ساخته شده است.

فایل License.txt

۵- افزونه Yoast SEO

بسیاری از افراد که سایت های وردپرسی دارند از افزونه یواست برای سئو سایت ود استفاده می کنند. یکی از کار های مفید این افزونه ساختن نقشه سایت site map است. برای اینکه به نقشه سایت دسترسی پیدا کنیم، عبارت sitemap_index.xml/ را به انتهای دامنه اضافه می کنیم. اگر سایت مورد نظر از این افزونه استفاده کرده باشد، تصویری مشابه عکس زیر می بینید.

نقشه سایت Yoast SEO

۶- بررسی توسط سایت builtwith.com

شما می توانید با مراجعه به این سایت، دامنه سایت مورد نظر خود را وارد کنید تا به صورت کامل بررسی شود. نتایج این بررسی علاوه بر سیستم مدیریت محتوا سایت، نتایجی همچون سرور های مورد استفاده را به شما نمایش می دهد.

بررسی توسط سایت builtwith.com

۷- افزونه های کروم

اکستنشن های کروم نیز برای شما این کار را انجام می دهند. شما می توانید با جستوجو عبارت Chrome Sniffer در گوگل تعداد زیادی از آن ها را پیدا کنید.

نتیجه: در این مقاله به ۷ راه برای شناسایی سایت های وردپرسی پرداختیم. گاهی برای فهمیدن اینکه یک سایت با چه سیستمی ساخته شده است، با یک روش به جواب نمی رسیم و مجبور می شویم چندین راه را تست کنیم.

شاد و پیروز باشید.

امیر محمود کنگرلو

امیر محمود کنگرلو

سلام، من امیر هستم و چند وقتی میشه که درباره وب و وبمستری می نویسم. خوشحال می شم اگه از مطلب خوشتون آمد برای دوستانتون بفرستید.

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

مطالب مرتبط

افزونه های امنیتی وردپرس

معرفی ۹ افزونه مهم برای امنیت سایت

در این مقاله به معرفی افزونه های امنیتی وردپرس می پردازیم. این ۹ افزونه بهترین راهکار برای جلوگیری از اسپم شدن و بالا بردن امنیت می باشد.

Google Lighthouse چیست

Google Lighthouse چیست؟

Google Lighthouse چیست ؟ شما با خواندن این مقاله با ابزار قدرتمند و رایگان گوگل یعنی لایت هاوس (فانوس دریایی)، آشنا خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *