وبمستر کیست ؟ به چه کسانی وبمستر می گوییند ؟

با سلام خدمت دوستان در این مقاله قصد داریم راجب وبمستر ها صحبت کنیم و بگوییم که به چه کسانی وبمستر می گوییند و کار آن ها چیست؟ پس بدون معطلی بریم سر اصل داستان.

وبمستر کیست ؟

وبمستر از دو کلمه وب و مستر تشکیل شده است و تقریبا از نام آن پیداست که به کسانی که مدیریت یک وبسایت را بر عهده می گیرند، وبمستر یا مدیر وب می گوییند.

وبمستر ها چه وظایفی دارند ؟

از نظر من وظایف وبمستر ها به ۳ دسته تقسیم می شود :

  1. مدیریت بخش فنی 
  2. درآمد زایی برای وبسایت
  3. سئو

۱- مدیریت بخش فنی :

مدیریت بخش فنی یک وب سایت بر عهده وبمستر آن سایت می باشد. این وظیفه شامل حفظ امنیت وبسایت، افزایش سرعت لود وبسایت، مسائل مربوط به سرور، کدنویسی یا مسائل فنی مربوط به قالب و افزونه های وبسایت، مسائل مربوط به سیستم مدیریت محتوا وبسایت و… می باشد.

افراد از ساختن وب سایت ها چه هدف هایی دارند؟

۲- درآمد زایی برای وبسایت :

این بخش یکی از مهم ترین بخش های هر وبسایتی می باشد. می توان اینگونه بیان کرد که بدون داشتن درآمد هیچ وبسایتی رشد نمی کند و حتی ادامه دادن فعالیت آن نیز عقلانی و اقتصادی نیست. وبمستر ها باید توانایی این را داشته باشند که راه های مختلف درآمد زایی وبسایت ها را بشناسند و به صورت دقیق وبسایتی که مدیریت آن را بر عهده گرفته اند را تحلیل و برسی نماییند. سپس بهترین راه یا راه های درآمد زایی را برای وبسایت خود انتخاب کنند، و فعالیت های خود را بر اساس آن راه انجام دهند.

۳- سئو :

۹۰ درصد از کار روزانه وبمستر ها مربوط به این قسمت است. آن ها اکثر تایم کاری خود را مشغول تولید محتوا یا مدیریت کردن آن می باشند. محتوایی که به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه توسط وبمستر ها تا تیم تولید محتوا آن ها تولید می شود باید از نظر موتور های جستوجو بهینه باشند.

می توان گفت که فراگیری تکنیک های سئو و آشنایی با ابزار های آن از اولین آموزش هایی است که هر وبمستری باید آن را فرا بگیرید. همچنین پایانی برای این آموزش ها نیست، و فرد باید مادامی که وبمستر است باید اطلاعات خود را در این زمینه همواره به روز کرده و ارتقاع دهد.

وبمستر کیست

وبمستر ها تنها کار می کنند یا یک تیم دارند ؟

اینکه وبمستر ها به تنهایی کار کنند یا اینکه سرپرست یک تیم باشند،به ۳ عامل اندازه ی وبسایت ، میزان درآمد و حجم کار آن وبسایت بستگی دارد. ممکن است یک وبسایت توسط یک نفر اداره شود و وبسایتی دیگر توسط ۱۰۰ ها نفر که مسئول آن ها را یک وبمستر برعهده گرفته است. 

مهارت های لازم برای وبمستر ها :

مهارت هایی که یک وبمستر نیاز دارد به دو دسته کلی تقسیم می شوند :

۱- مهارت های فنی :

این دسته از مهارت ها دانش یک وبمستر در زمینه هایی مانند سئو، تولید محتوا، آشنایی با برنامه نویسی تحت وب، آشنایی با سرور و شرکت های هاستینگ، آشنایی با سرویس های مختلف و مفید وبمستری و… می باشد. 

۲- مهارت های مدیریتی :

این دسته از مهارت ها بسیار وسیع تر از مهارت های فنی یک وبمستر است و در واقع این دسته از مهارت ها است که یک وبمستر حرفه ای را از آماتور متمایز می سازد.

این مهارت ها شامل مدیریت تیم، مدیریت زمان، داشتن استراژی مالی سود آور برای وبسایت، برخورد با مشتری و… است. شاید یک وبمستر حرفه ای توانایی ۱۰۰ درصدی در برنامه نویسی به زبان php را نداشته باشد (البته تا حدودی باید با آن آشنا باشد)، مهم نباشد و ضعف به حساب نیاید اما عدم مهارت های لازم  مدیریتی، یک ضعف و مشکل بزرگ به حساب می آید.

درآمد وبمستر ها چقدر است

درآمد وبمستر ها چقدر است ؟

درآمد وبمستر ها به ۳ عامل زیر بستگی دارد:

  • آیا وبمستر به عنوان صاحب وبسایت است یا کارمندی با حقوق ثابت.
  • میزان درآمد وبسایت چقدر است.
  • میزان توانایی و سابقه خود فرد.

میزان دستمزد یک فرد با تجربه با یک فرد کم سابقه متفاوت است، همچنین اگر یک وبسایت درآمد چندان خوبی نداشته باشد، نمی توان انتظار دستمزد یا درآمد بالایی برای وبمستر آن متصور شد. یک فرد وبمستر می تواند همانند یک کارمند حقوق ماهیانه ثابتی دریافت نماید یا می تواند صاحب بخشی از یک وبسایت سود آور باشد یا حتی می تواند دستمزدی به اندازه درصدی از سود یک وبسایت مطالبه نمایید.

همانطور که می بینید بسته به اینکه فرد و وبسایت چه شرایطی دارند میزان درآمد وبمستر ها متفاوت است. اما درآمد یک وبمستر در امریکا به طور میانگین نزدیک به ۹۶ هزار دلار در سال است که می شود ۴۶ دلار در ساعت.

نتیجه: در این مقاله سعی کردیم به این سوال که وبمستر کیست و سوالات پیرامون شغل وبمستری پاسخ بدهیم. مشاغل با گذر زمان و تغییر نیاز های بشتر، به وجود آمده و از بین می روند. یکی از عضو های جدا نشدنی زندگی بشر امروزی اینترنت، وبسایت ها و مسائل مربوط به آن ها است. به طبع آن مشاغل همچون تولید کننده محتوا، برنامه نویس، سئو کار و وبمستر جزء مشاغلی قرار می گیرند که نیاز به آن ها زیاد می شود.

شاد و پیروز باشید.

امیر محمود کنگرلو

امیر محمود کنگرلو

سلام، من امیر هستم و چند وقتی میشه که درباره وب و وبمستری می نویسم. خوشحال می شم اگه از مطلب خوشتون آمد برای دوستانتون بفرستید.

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

مطالب مرتبط

مقایسه Photoshop با Adobe XD برای طراحی UI فتوشاپ یا ایکس دی

مقایسه Photoshop با Adobe XD برای طراحی UI

در این مقاله من با مقایسه Photoshop با Adobe XD برای طراحی UI و بیان تجربه کاری خودم با این دو ابزار به سوال فتوشاپ یا ایکس دی پاسخ میدهم.

نصب وردپرس روی لوکال هاست

نصب وردپرس روی لوکال هاست

در این مقاله به نصب وردپرس روی لوکال هاست می پردازیم. آموزش تصویری نحوه ی راه اندازی وردپرس بر روی Xampp به صورت کامل و با بیان نکات آن.

مقایسه یواست سئو رایگان با پرمیوم

بررسی کامل افزونه یواست سئو وردپرس

مقایسه یواست سئو معمولی با پرمیوم : این مقاله به بررسی کامل افزونه یواست سئو می پردازد و ویژگی های دو نسخه رایگان و پولی آن را بیان می کند.

غیرفعال کردن ویرایشگر قالب در وردپرس

غیرفعال کردن ویرایشگر قالب در وردپرس

غیرفعال کردن ویرایشگر قالب در وردپرس با استفاده از کد. پاسخ به سوال: چگونه ویرایشگرهای قالب و پلاگین را از پنل مدیریت وردپرس غیرفعال کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *