با سلام خدمت دوستان. در این مقاله قصد داریم تا به معرفی افزونه های امنیتی وردپرس بپردازیم. همانگونه که قبلا اشاره نمودیم، امنیت سایت یک عامل نسبی است. در این مقاله سعی کردیم تا با معرفی ۹ افزونه کاربردی، امنیت سایت وردپرسی خود را یک پله دیگر بهبود بدهیم. بدون معطلی بریم سر اصل مطلب.
افزایش امنیت در وردپرس با معرفی ۹ افزونه
۱- افزونه iThemes Security
می توان گفت با نصب این افزونه تقریبا خیال خود را از بابت امنیت سایت، راحت نمودید. iThemes Security در دو نسخه رایگان و پولی ارائه شده است. نسخه رایگان آن بیش از ۱ میلیون نصب فعال دارد. این افزونه امنیتی در کل ۳۳ آیتم برای امنیت دارد که در نسخه رایگان آن، ۲۳ آیتم به شما می دهد. از جمله آیتم محافظت مقابل حملات Brute Force. در نسخه پولی آن نیز مواردی همچون رمز دو مرحله ای و reCAPTCHA می باشد.
۲- افزونه Wordfence
افزونه وردفنس بیشتر به خاطر اسکن کلی که از سایت، سرور و دیتابیس انجام می دهد و فایروال آن معروف است. این افزونه نیز از پر طرفدار ترین افزونه های امنیتی می باشد. نسخه رایگان آن بیش از ۳ میلیون نصب دارد. علاوه بر اسکن عالی که در نسخه رایگان انجام می دهد، تقریبا تمامی فاکتور های امنیتی را این افزونه پوشش می دهد. (به عقیده بنده نصب این افزونه یا iThemes Security برای سایت های وردپرسی لازم و ضروری است.)
۳- افزونه SecuPress
این افزونه در دو نسخه رایگان و پولی عرضه شده است. نسخه رایگان آن بیش از ۲۰ هزار نصب فعال دارد. از جمله مزایای این افزونه فایروال، مسدود نمودن ip، تغییر صفحه ی ورود و… می باشد.
۴- افزونه Hide My WP
برای کسانی که نمی خواهند بقیه متوجه وردپرسی بودن سایت آن ها شوند، استفاده از این افزونه پرمیوم را توصیه می کنم. این افزونه با تغییر پسوند تمامی فایل ها، تغییر یا بستن آدرس ورود و کار های دیگر باعث این می شود، که دیگران متوجه وردپرسی بودن سایت ما نشوند. این افزونه بهترین گزینه برای این کار می باشد.
توجه: استفاده از این افزونه برای سایت هایی که چند وقت است راه اندازی شده اند، توصیه نمی شود. زیرا به سئو سایت آن ها آسیب خواهد زد. این افزونه تنها برای سایت هایی که تازه راه اندازی شده اند، باید استفاده شود، تا سئو سایت را خراب نکند.
معرفی افزونه های امنیتی وردپرس
۵- افزونه Akismet
پلاگین اکیسمت یا ضد هرزنامه، برای جلوگیری از اسپم شدن کامنت ها استفاده می شود. این پلاگین توسط شرکت Automattic، شرکت سازنده وردپرس طراحی شده است. این افزونه به صورت پیش فرض بر روی تمامی وردپرس ها می باشد.
استفاده از این پلاگین برای تمامی سایت های وردپرسی لازم و ضرورری است.
۶- افزونه Comment Link Remove
این افزونه برای حذف قسمت آدرس سایت از قسمت دیدگاه ها استفاده می شود. بودن چنین فیلدی ممکن است در طولانی مدت باعث اسپم شدن سایت ما از طرف گوگل شود. در این مقاله به صورت کامل توضیح دادیم.
۷- افزونه Really Simple CAPTCHA
جلوگیری از اسپم شدن فرم ها، یک کار امنیتی لازم برای هرسایتی است که فرم دارد. دوستانی که از افزونه فرم تماس ۷ برای ساختن فرم های سایت خود استفاده می کنند، می توانند از پلاگین Really Simple CAPTCHA برای جلوگیری از حمله حکر ها به فرم ها، بهره ببرند. این افزونه بیش از ۷۰۰ هزار نصب فعال دارد.
۸- افزونه Login No Captcha reCAPTCHA
اضافه کرن کپچا نیز یک کار امنیتی، برای جلوگیری از حملات حکر ها می باشد. شما با افزونه ی Login No Captcha reCAPTCHA می توانید صفحه ورود خود را مجهز به Google ReCaptcha نمایید.
۹- افزونه Advanced noCaptcha & invisible Captcha
این افزونه با بیش از ۱۰۰ هزار نصب فعال کار دو افزونه بالا را برای شما انجام می دهد. شما با نصب آن برای صفحات ورود، عضویت، فرم تماس ۷، وکامرس و… خود می توانید از قابلیت کپچا گوگل استفاده کنید.
نتیجه: مرحله تکمیل کننده ی امنیت هر سایتی، گرفتن بکاپ به صورت مداوم از آن می باشد. تعداد بیشماری افزونه امنیتی وجود دارد که بررسی تمامی آن ها کار دشوار و نشدنی است. اما در این مقاله به بررسی ۹ تا از بهترین پلاگین های امنیتی وردپرس پرداخته شد. گزینه ای قطعی برای استفاده تمامی سایت ها وجود ندارد چون شرایط وبسایت ها با هم متفاوت است. شما می توانید باید با توجه به نیاز سایت خود، از یک یا چند افزونه امنیتی استفاده کنید.
شاد و پیروز باشید.