معرفی نقش های کاربری در وردپرس و سطح دسترسی هر کدام

با سلام خدمت دوستان. در این مقاله به معرفی نقش های کاربری وردپرس و سطح دسترسی هر کدام می پردازیم. همچنین با افزونه ی User Role Editor برای تغییر اسامی، تغییر سطح دسترسی و ایجاد نقش های تازه آشنا می شویم. پس بدون معطلی بریم سر اصل داستان.

نقش های پیشفرض در وردپرس

به صورت پیشفرض وردپرس ۵ نقش کاربری برای خود تعریف نموده است. هر کدام از این نقش ها دارای سطوع دسترسی متفاوتی می باشند. این نقش ها عبارتند از:

۱- مشترک این نقش ابتدایی ترین نقش کاربری در وردپرس است. کسانی که این نقش را دارند صرفا کاربران عادی سایت تلقی می شوند. آن ها تنها می توانند عکس پروفایل و رمز عبور خود را تغییر دهند. بعضی از سایت ها برای گذاشتن کامنت در زیر پست های آن ها، کاربران را مجبور می کنند که عضو شوند. این دسته از کاربران نیز دارای نقش مشترک می باشند.

۲- مشارکت کننده این دسته از کاربران می توانند نوشته در سایت ایجاد کنند. اما نمی توانند آن را انتشار دهند و باید نقش بالاتری این کار را انجام دهد. همچنین آن ها نمی توانند فایل ها را مانند تصویر، در سایت بارگذاری نمایید.

۳- نویسنده این نقش کاربری همانگونه که از نامش پیدا است می تواند نوشته در سایت ایجاد کرده و آن را انتشار دهد. همچنین می تواند نوشته خود را پس از انتشار حذف نماید. نویسنده نمی تواند نوشته های دیگران را در سایت حذف یا ویرایش کند. همچنین به بخش نظرات دسترسی ندارد.

۴- ویرایشگر این نقش بعد از مدیر بیشترین دسترسی را در سایت دارد. آن ها دسترسی کامل به بخش نوشته ها و نظرات دارند. می توانند نوشته خود را دیگران را ویرایش، حذف یا انتشار دهند. آن ها نظرات را می توانند پاسخ داده یا آن ها را رد نماییند. اما نمی توانند کاربر تازه به سایت اضافه کرده یا پوسته یا افزونه ای را اضافه یا حذف بکنند.

۵- مدیرکل این نقش بالاترین دسترسی را دارا است. مدیرکل می تواند نوشته، برگه، دسته،رسانه، دیدگاه، کاربر، قالب و افزونه به سایت اضافه و کم کرده یا ویرایش نماید. این نقش تسلط کامل بر تمامی سایت دارد.

نقش های ایجاد شده توسط افزونه ها

همانگونه که می دانید CMS وردپرس برای مدیریت یک وبلاگ طراحی شده است. اما نقطه قوت آن رایگان و Open Source بودن آن است که باعث به وجود آمدن بی نهایت تم و پلاگین فوق العاده شده که با آن ها می توان این CMS را، بی نهایت توسعه داد. با نصب برخی از افزونه ها نظیر ووکامرس، یواست سئو، لرن پرس و یا… تعدادی نقش کاربری جدید با سلح دسترسی های جدید به سایت ما اضافه می شوند.

به عنوان مثال با نصب افزونه Yoast دو نقش SEO Editor و SEO Manager به ۵ نقش کاربری اصلی وردپرس، اضافه خواهد شد.

User Role Editor

افزونه ای رایگان برای مدیریت نقش ها

افزونه User Role Editor یک افزونه خوب برای تغییر سطح دسترسی ها و ایجاد نقش های جدید است. این افزونه در ۲ نسخه پولی و رایگان ارائه می شود. نسخه رایگان آن بسیار خوب و کاربردی است. این نسخه بیش از ۶۰۰ هزار نصب فعال دارد.

شما با افزونه User Role Editor رایگان می توانید کارهای زیر را انجام دهید:

  1. اضافه کردن نقش های تازه با سطح های دسترسی مختلف
  2. اصلاح سطح دسترسی نقش های پیشفرض وردپرس و نقش های ایجاد شده توسط افزونه ها
  3. تغییر نام نقش ها

نتیجه : دانستن این موضوع که برای هر کاربر چه نقشی و با چه سطح دسترسی در نظر بگیرید، یک کار مهم و حساس در جهت امنیت سایت و بهبود روابط شما با کارمندان و همکارانتان است. اینکه کارمندان شما از ریز اطلاعات سایت شما یا درآمد شما اطلاعات نداشته باشند بسیار نکته ی مهمی است. در این مقاله به بررسی نقش های کاربری وردپرس پرداختیم. همچنین با معرفی یک افزونه عالی امکان اصلاح نام و سطح دسترسی ها و همچنین ایجاد نقش های جدید را با هم مرور کردیم.

شاد و پیروز باشید.

امیر محمود کنگرلو

امیر محمود کنگرلو

سلام، من امیر هستم و چند وقتی میشه که درباره وب و وبمستری می نویسم. خوشحال می شم اگه از مطلب خوشتون آمد برای دوستانتون بفرستید.

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

مطالب مرتبط

wordpress.com چیست

تفاوت wordpress.com با wordpress.org

wordpress.com چیست ؟ در این مقاله به برسی wordpress.com می پردازیم و تفاوت wordpress.com با wordpress.org بیان خواهد شد و با هم مقایسه می شوند.

مباحث فنی ایمیل مارکتینگ

سرویس دهنده های ارسال ایمیل کدامند؟

در این مقاله درباره ی مباحث فنی ایمیل مارکتینگ صحبت می شود و به ۲ سوال سرویس دهنده های ارسال ایمیل کدامند ؟ و SMTP سرور چیست ؟ پاسخ داده می شود.

افزونه updraftplus

گرفتن بکاپ با updraftplus

در این مقاله با استفاده از افزونه وردپرس updraftplus نحوه ی بکاپ گیری از سایت های وردپرسی را آموزش می دهیم. این افزونه برای گرفتن بکاپ است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *