۹ اصطلاح مهم که باید برای آنالیز سایت بدانید

با سلام خدمت دوستان. آشنایی با واژگانی که در سایت های تحلیل می بینیم، اولین گام برای آنالیز و بهبود سئو سایت می باشد. در این مقاله به بررسی اصطلاحات آنالیز سایت خواهیم پرداخت. پس بدون معطلی بریم سر اصل داستان.

ابزار های زیادی هستند که کار آنالیز را برای سایت ما چه به صورت پولی و چه رایگان انجام میدهند. اما ۲ تا از معروف ترین آن ها ابزارهایی از گوگل می باشند. سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس. هر وبمستری باید سایت خود را در این دو ابزار گوگل ثبت کرده و از آن استفاده کند. بعد از ثبت نام و استفاده از آن ها شما با اصطلاحاتی روبه رو خواهید شد که بخشی از آن ها در زیر آمده است.

۹ اصطلاح مهم در آنالیز سایت ها

Property: یعنی سایت. در سرچ کنسول گوگل به هر سایتی که در آن ثبت می کنید property می گویند.

impression: به تعداد باری که سایت شما در نتایج گوگل نمایش داده می شود impression می گویند. این بدان معنا نیست که کاربر روی نتیجه سایت شما کلیک کرده باشد.

Click: یعنی تعداد دفعاتی که کاربر روی نتیجه ای از سایت شما کلیک کرده است.

CTR: نرخ کلیک یا Click-through rate یعنی تعداد کلیک تقسیم بر تعداد بازدید سایت. (Clicks ÷ Impressions)

Position: یعنی جایگاه صفحه ی سایت شما در نتایج. مثلا Position 45.7 یعنی آن صفحه نتیجه ۴۵ یا ۴۶ در نتایج گوگل است که می شود اواسط صفحه ی پنجم.

Queries: عبارت یا ترکیبی از کلمات کلیدی است که کاربران برای یافتن موارد مورد علاقه در موتورهای جستجو وارد می کنند.

اصطلاحات آنالیز سایت

Bounce rate: یعنی نرخ پرش که عبارتند از تعداد دفعاتی که کاربر وارد یک صفحه از سایت ما شده است و بدون رفتن به صفحه ای دیگر سایت ما را ترک کند.

Session: به هر باری که کاربر وارد سایت ما می شود و بین صفحات می چرخد یا درجا صفحه را می بندد، یک session می گوییند. (اگر کاربری ۲ بار وارد سایت ما شود، ۲ تا Session تشکیل شده است.)

landing page: در آنالیز سایت به صفحه ای که کاربر وارد سایت ما شده است، لندیگ پیچ یا صفحه ی فرود می گوییند. (این تعریف با تعریف در طراحی سایت متفاوت است.)

نتیجه: در این مقاله با مهم ترین اصطلاحات آنالیز سایت آشنا شدیم. آشنایی با اصطلاحات یک دانش، اولین قدم برای شناخت آن و پیشرفت در آن می باشد. این لیست برای کسانی که می خواهند متخصص سئو و دیجیتال مارکتینگ شوند، به هیچ عنوان کافی نخواهد بود. اما می تواند به عنوان قدم نخست برای این دوستان مفید باشد.

شاد و پیروز باشید.

امیر محمود کنگرلو

امیر محمود کنگرلو

سلام، من امیر هستم و چند وقتی میشه که درباره وب و وبمستری می نویسم. خوشحال می شم اگه از مطلب خوشتون آمد برای دوستانتون بفرستید.

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

مطالب مرتبط

گوگل آنالیتیکس

نصب گوگل آنالیتیکس در وردپرس

آموزش تصویری نصب گوگل آنالیتیکس در وردپرس در این مقاله ساده ترین راه نصب و فعال سازی آنالیتکس را بر روی وب سایت های وردپرسی را آموزش می دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *