تجربه استفاده از ۳ افزونه کروم ویژه سئو سایت

با سلام خدمت دوستان. در این مقاله قصد دارم تا به بیان تجربه استفاده از ۳ افزونه کروم برای سئو بپردازم. این مقاله کوتاه، لیستی از افزونه های کاربردی و رایگان مرورگر کروم را به شما نمی دهد. بلکه تجربه من است از استفاده از ۳ اکستنشن کروم و بیان نقاط مثبت و منفی آن ها. پس بدون معطلی بریم سر اصل مطلب.

بررسی ۳ اکستنشن کروم برای سئو سایت

۱- Alexa Traffic Rank

این افزونه جزء محبوب ترین اکستنشن های رایگان کروم برای سئو کارها است. این افزونه به شما اجازه می دهد تا با وارد شدن به هر سایتی (از جمله سایت خودتان) رتبه آن را ببینید. من خیلی وقته که دارم از آن استفاده می کنم. همچنین استفاده از آن را در این مقاله به وبمسترها توصیه کردم. اما در کنار حسن هایی که به آن اشاره کردم، عیب هایی هم دارد. از جمله مهم ترین آن دقیق نبودن در تعداد بک لینک های سایت است. سیستم الکسا به هیچ عنوان دقت بالایی در نشان دادن تعداد بک لینک ها ندارد.

همچنین برای اینکه متوجه شوید کدام سایت ها به شما لینک داده اند یا در چه کلمات کلیدی شما جایگاه دارید، باید از نسخه پولی آن استفاده کنید. با این حال من این افزونه راهمچنان به شما توصیه می کنم. زیرا تنها راه برای فهمیدن رتبه بندی سایت ها در دنیا می باشد. این مورد بزرگ ترین حسن این سیستم است که به صورت رایگان در اختیار همه میگذارد.

تولبار الکسا برای کروم

 

۲- FATRANK

اگر شما روی یک کلمه ی کلیدی برای یک صفحه از سایت خودتون یا مشتری کار می کنید و همچنین می خواهید وضعیت آن صفحه در آن عبارت را بررسی نمایید، استفاده از افزونه FATRANK را به شما پیشنهاد می کنم. به عقیده ی من این افزونه ای نیست که همیشه روی کروم شما نصب باشه. ولی برای کسایی که به دنبال برسی های موردی از سایت خود و تحلیل رقبا می گردند، به کار می آید.

شما می توانید با وارد شدن در هر صفحه از وب، کلمه ی کلیدی را در این افزونه وارد کنید. بعد از مدتی این افزونه به شما می گوید که آن صفحه نتیجه ی چندم در آن عبارت در گوگل است. البته دقت آن خیلی بالا نیست ولی کار راه انداز است. بزرگترین ایراد آن نیز این است که اگر نتیجه بالای ۱۰۰ باشد، به شما عدد دقیقی نمی گوید. و تنها صفحاتی که در ۱۰ صفحه ی اول گوگل هستند را بررسی می کند.

افزونه FATRANK

۳- MozBar

افزونه MozBar نیز یکی از محبوب ها در بین وبمستر ها و سئو کارها است. شما برای استفاده از آن باید در سایت MOZ ثبت نام کنید و لاگین باشید. ۳ حسن بزرگ این افزونه نشان دادن PA و DA و همچنین تعداد لینک های صفحات وب است. من به شخصه از این افزونه در زمان هایی که می خواهم در یک کلمه کلیدی سایت های رقبا را برسی کنم، استفاده می کنم.

بزرگترین مزیت این افزونه از نظر من، نشان دادن اطلاعات هر نتیجه در صفحه ی SERP گوگل است. و ایرادی که از نظر من به آن وارد است، پولی بودن آپشن های اضافی برای برسی های دقیق تر.

افزونه MOZ برای کروم

نتیجه: افزونه های زیادی برای کروم هستند که به ما در سئو کمک می کنند. به عقیده من هر کدام از آن ها حسن هایی دارند و عیب هایی. این مزیت ها و معایب برای هر فرد و در شرایط مختلف متفاوت است. در این مقاله ۳ افزونه خوب از کروم را که من با آن ها کار کردم، به شما معرفی نمودم. اگر می خواهید با ۶ افزونه عالی از کروم ویژه طراحان سایت آشنا شوید، این مطلب را ببینید.

شاد و پیروز باشید.

امیر محمود کنگرلو

امیر محمود کنگرلو

سلام، من امیر هستم و چند وقتی میشه که درباره وب و وبمستری می نویسم. خوشحال می شم اگه از مطلب خوشتون آمد برای دوستانتون بفرستید.

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

مطالب مرتبط

افزونه updraftplus

گرفتن بکاپ با updraftplus

در این مقاله با استفاده از افزونه وردپرس updraftplus نحوه ی بکاپ گیری از سایت های وردپرسی را آموزش می دهیم. این افزونه برای گرفتن بکاپ است.

مشاهده جایگاه سایت در نتایج گوگل

مشاهده جایگاه سایت در نتایج گوگل

در این مقاله با استفاده از سرچ کنسول نحوه مشاهده جایگاه سایت در نتایج گوگل را آموزش می دهیم و یک افزونه کروم برای این کار معرفی می کنیم.

غیرفعال کردن ویرایشگر قالب در وردپرس

غیرفعال کردن ویرایشگر قالب در وردپرس

غیرفعال کردن ویرایشگر قالب در وردپرس با استفاده از کد. پاسخ به سوال: چگونه ویرایشگرهای قالب و پلاگین را از پنل مدیریت وردپرس غیرفعال کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *